PLAZA POLAR BEAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 581 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Plaza Polar Bear. Meer weten? Ontdek meer

11 nov 2022 om 20:32 Friet Brussel was niet warm en te weinig saus.
30 okt 2022 om 12:13 op de salade dressing doen. droge taaie sla is voor konijnen.
19 okt 2022 om 20:35 Het eten was goed en de bezorging op tijd.
1 okt 2022 om 20:51 Dit was veruit de slechtste friet ooit. Was nog halfrauw, de gyros was aangebakken en er ontbrak 1 maaltijd. Zeker 20x geprobeerd te bellen, maar er werd niet opgenomen.
30 sep 2022 om 20:39 Bali menu zat helaas geen kroepoek bij terwijl het wel erbij stond. de salade bij het stoofvleesmenu was ontzettend droog. Heel jammer.
18 sep 2022 om 20:47 Broodje kip ? Had hard broodje besteld kreeg zacht broodje bij beschrijving stond met saus enz saus vergeten ook triest en wees x zuinig met zout want kip was zoutig / burger ging wel maar zag er anders uit als je daar eet niet waard voor €30 allemaa
23 jun 2022 om 21:02 Eten was oke .. friet helaas koud aangekomen .. en als je friet en burger apart besteld doe voortaan geen mayonaise bij de warme friet dan is dat niet te vreten helaas.. graag mayonaise apart in bakje
19 jun 2022 om 21:28 goed eten en goed bezorgd en goede kwaliteit
22 mei 2022 om 7:54 Kipsate schotel was de kip van verbrand en enorm droog friet enorm slap
21 mei 2022 om 9:13 Friet: oké. Snacks: oké. Goed van temperatuur en niks mis met kwaliteit. Helaas was de bezorging minder goed: verzocht maaltijd om 17.30u te bezorgen en de bezorger kwam om 18:20u pas opdagen nadat ik er een telefoontje aan moest wagen. Niet goed.
15 apr 2022 om 21:19 Slecht. Bitterballen geplet wel nieuwe gekregen. Kaas bites gelijk steen. En geen kaas in Frieten ook te hard..
27 mrt 2022 om 21:47 Vegetarische kroket besteld, niet-vegetarische kroket gekregen. Bied aub geen vega variant van iets aan als het schijnbaar te moeilijk voor je is om ze uit elkaar te houden. Ben je vegetarisch, bestel hier dan geen vega variant van iets!