PLAZA POLAR BEAR

PLAZA POLAR BEAR Al 50 jaar een begrip in Roosendaal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 574 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Plaza Polar Bear. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 21:02 Eten was oke .. friet helaas koud aangekomen .. en als je friet en burger apart besteld doe voortaan geen mayonaise bij de warme friet dan is dat niet te vreten helaas.. graag mayonaise apart in bakje
19 jun 2022 om 21:28 goed eten en goed bezorgd en goede kwaliteit
22 mei 2022 om 7:54 Kipsate schotel was de kip van verbrand en enorm droog friet enorm slap
21 mei 2022 om 9:13 Friet: oké. Snacks: oké. Goed van temperatuur en niks mis met kwaliteit. Helaas was de bezorging minder goed: verzocht maaltijd om 17.30u te bezorgen en de bezorger kwam om 18:20u pas opdagen nadat ik er een telefoontje aan moest wagen. Niet goed.
15 apr 2022 om 21:19 Slecht. Bitterballen geplet wel nieuwe gekregen. Kaas bites gelijk steen. En geen kaas in Frieten ook te hard..
27 mrt 2022 om 21:47 Vegetarische kroket besteld, niet-vegetarische kroket gekregen. Bied aub geen vega variant van iets aan als het schijnbaar te moeilijk voor je is om ze uit elkaar te houden. Ben je vegetarisch, bestel hier dan geen vega variant van iets!
25 mrt 2022 om 21:13 Friet veel teveel en erg donker gebakken
30 jan 2022 om 21:47 Bezorgen 45 minuten nadat er stond dat ze er waren.
24 jan 2022 om 2:39 Snel bezorgt , goed warm , perfecte hoeveelheid
2 jan 2022 om 19:42 Ik snap dat eht drukker kan zijn in het weekend. Maar als de app aangeeft 50 minuten, dan is 2 uur wel erg veel vertraging. Een belletje zou dan netjes zijn. Zelf maar gebeld. En stoofvlees was taai en hard
2 jan 2022 om 19:28 2 uur geleden besteldt en nog jiks ontvangen , gebeld t zou er in10 min aankomen nog steeds niets ontvangen! Schandalig
4 dec 2021 om 20:24 Triest voor woorden om bij jullie iets te bestellen kwaliteit ver te zoeken als ze iets niet meer hebben bellen ze 5 min voor bezorgtijd voor door te geven kunt u wat anders kiezen ???? Zo hoort het niet .... Eten vreselijk kipsate verbrand friet 0.0